Meer dan 1200 tankstations in België

Veel meer dan een tankkaart

Vraag nu een offerte aan uw leasingmaatschappij

De Fleet Fuel Card heeft alles om zowel het leven van de gebruikers als het werk van Fleet Managers gemakkelijker te maken: het meest kwalitatieve netwerk van vertrouwde, veilige en volledig uitgeruste tankstations in België en daarnaast, een praktische app met station finder, de mogelijkheid om te betalen voor parkings of tolwegen, op maat gemaakte kaarten, een vereenvoudigde facturatie, … Kortom: deze tankkaart denkt aan alle details. Vraag ze nu aan bij uw leasingmaatschappij.
local_offer
Een kwaliteitsaanbod op maat
We stellen verschillende soorten FFC-tankkaarten samen om het u gemakkelijk te maken. 
Wilt u een tankkaart die enkel in België geldig is of een internationale tankkaart die in maar liefst 19 landen geaccepteerd wordt? Of heeft u een elektrisch wagenpark en wilt u ook gebruik maken van onze laadpunten? Alles kan met de FFC-tankkaart. Ontdek ons aanbod en kies de tankkaart die het beste past bij uw bedrijf en bij de noden van uw werknemers.
thumb_up_off_alt
De voordelen van onze tankkaart
De FFC-tankkaart is een zakelijke tankkaart om u tegen te zeggen. Ze biedt een waaier aan voordelen voor zowel gebruikers als Fleet Managers én ook voor uw voertuigen.
Zo kunt u tanken bij een netwerk van uitsluitend vertrouwde merken, wat een garantie is op vlak van betrouwbaarheid en respect voor het milieu.
Maar u kunt met de Fleet Fuel Card ook meer dan alleen tanken.
Denk bijvoorbeeld aan het betalen van tolwegen of parkings.
location_on
Altijd een tankstation in de buurt
Met de FFC-tankkaart heeft u in België meer dan 1.200 tankstations tot uw beschikking, waarvan 56 langs de autosnelwegen. Dat is meer dan 3/4de van alle tankstations langs de Belgische snelwegen.
Gaat u voor de internationale tankkaart, dan wordt dit aantal zelfs nog opgedreven tot 17.500 tankstations verspreid over 19 landen. Er is altijd een tankstation binnen handbereik. Via de praktische app vindt u het dichtstbijzijnde tankstation.

De beste netwerken van het land
tot uw beschikking

Vraag nu uw Fleet Fuel Card aan

En ontvang een persoonlijk aanbod op basis van uw behoeften en uw wagenpark

Onze belangrijkste leasingpartners